Vitaelife Multicaps® - Nauti Elämästä!

Ensimmäinen kuukausi hintaan 4,90 €

Multicapsia nauttimalla olosi tuntuu nuorekkaammalta ja kehosi voi paremmin.

Vitaelife Multicaps® on Suomessa kehitetty monivitamiinituote, joka lisää vastustuskykyäsi ja auttaa sinua jaksamaan paremmin arjen pyörteissä. Sen ainesosat ovat turvallisia ja luonnollisia - tuotteessa ei ole keinotekoisia synteettisiä aineita.

Täydennä terveitä elämäntapojasi ja liity tuhansien muiden hyvinvoivien joukkoon! Paranna elämänlaatuasi aloittamalla säännöllinen Vitaelife Multicapsien® käyttö. Hyvinvointisi tähden!

Miksi kannattaa käyttää Multicapsia?

- Omega-3:n DHA- ja EPA-rasvahapot auttavat sydämen kammioita ylläpitämään vakaata rytmiä ja suojaavat sydäntä vahingollisilta rytmihäiriöiltä.

- C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, lisää raudan imeytymistä sekä edistää normaalia kollageenin muodostumista. C-vitamiini vaikuttaa lisäksi tutkitusti väsymyksen ja uupumuksen vähenemiseen.

- E-vitamiini suojelee kehon soluja ja rasvahappoja aineenvaihdunnassa syntyvien vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta. E-vitamiini on ainoa rasvaliukoinen vitamiini, joka toimii kehossa antioksidanttina.

- D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä sekä edistää vastustuskyvyn normaalia toimintaa.
  - Lesitiinien tärkeimmät komponentit ovat fosfolipidit, jotka muodostavat solumembraaneja ja ovat välttämättömiä kasvulle, kehitykselle ja solujen normaalille toiminnalle.

- Luteiini ja Zeaksantiini suojaa silmiä uv-säteilyn haittavaikutuksilta, vähentää riskiä saada harmaakaihi sekä ehkäisee silmänpohjan ikärappeutumaa ja lieventää sen oireita pienentää riskiä sairastua valtimotauteihin.

- Sinkki on välttämätön normaalille kasvulle ja kehitykselle sekä auttaa vastustamaan infektioita ja edistää yleistä vastustuskykyä. Lisäksi Sinkki edistää haavojen parantumista, edesauttaa haju- ja makuaistin toimintaa, pitää hiukset ja kynnet terveinä, auttaa ihoa pysymään terveenä ja pitää yllä oikeaa testosteronin tasoa.


Aukaise tuoteseloste